Φοβερό σκηνικό στο Χιλή-Αργεντινή: Σκύλος μπήκε στο γήπεδο με μπάλα στο στόμα

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2024

Μία σκηνή που σπάνια βλέπει κάποιος κάθε μέρα συνέβη στο Χιλή - Αργεντινή, αφού στην πρώτη περίοδο μπήκε ένα σκύλος στο παρκέ έχοντας μία μπάλα στο στόμα.

Η Αργεντινή έπεσε θύμα έκπληξης στα Προκριματικά για το Americup 2025 απέναντι στην Χιλή, ενώ έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα και ένα... ευτράπελο περιστατικό.

Μπορεί να απουσίαζε ο Λούκα Βιλντόζα του Παναθηναϊκού ο οποίος δεν ενίσχυσε την εθνική ομάδα της χώρας του για τα Προκριματικά του Americup 2025 λόγω του τραυματισμού του ωστόσο η Αργεντινή είχε «γεμάτο» ρόστερ από Ευρωλιγκάτους παίκτες στην δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση με την Χιλή.


Οι Χιλιανοί μπορεί να επικράτησαν των Φιλοξενούμενων με 79-77, ωστόσο αυτό που ξεχώρισε ήταν ένα σκηνικό που τράβηξε τα βλέμματα, προκαλώντας γέλια.

Σε μία περίεργη στιγμή, με το παιχνίδι να βρίσκεται σε εξέλιξη στην πρώτη περίοδο, ένας σκύλος έτρεξε και μπήκε στο παρκέ, έχοντας μία μπάλα στο στόμα! Μάλιστα, παραλίγο να παρασύρει τον Λεάντρο Μπολμάρο, ο οποίος τον πήρε χαμπάρι και πήδηξε από πάνω του, γλιτώνοντας ένα πιθανό τραυματισμό.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.