«Μπάσιμο του ΠΑΟΚ για τον Βάνια Ντρκούσιτς»!

Metrosport Team03 Αυγούστου 2024

Το όνομα του Βάνια Ντρκούσιτς έρχεται ορμητικά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μεταξύ των θέσεων που κοιτάει για την ενίσχυση του ψάχνει και έναν κεντρικό αμυντικό, ειδικά από τη στιγμή που ηχούν σειρήνες για μετακίνηση του Γουίλιαμ Τροστ Εκόγνκ.

Ένα από τα ονόματα που έρχονται σε πρώτο πλάνο, είναι αυτό του Βάνια Ντρκούσιτς, με τον έγκυρο Ρώσσο δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ, να τονίζει σε δημοσίευση του πως οι «ασπρόμαυροι» είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 2.500.000 ευρώ συν μπόνους για την απόκτησή του από την Σότσι.

«Ο ΠΑΟΚ διερευνά το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ντρκούσιτς. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση, αλλά οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή για το κόστος του 24χρονου στόπερ.Οι Έλληνες είναι έτοιμοι να πληρώσουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ + μπόνους για τον Βάνια, οι 'λεοπαρδάλεις' θέλουν 4-5 εκατομμύρια και εκτιμούν πως μόλις ζωντανέψει η ευρωπαϊκή αγορά, θα βρουν τα χρήματα που ψάχνουν.

Η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη αναζητά επιλογές για να ενισχύσει την άμυνά του σε περίπτωση αποχώρησης του Κουλιεράκη. Γενικά έχει αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Μιχαηλίδη και του Εκόνγκ, ενώ υπάρχουν και νεαρά παιδιά από την ακαδημία, που είναι μια από τις καλύτερες στην Νότια Ευρώπη. Είναι διαφορετικό να έχεις έναν έτοιμο κεντρικό αμυντικό που έδειξε καλά στοιχεία στο Euro και θα ενίσχυε το σύνολο του Λουτσέσκου. Για να δούμε αν θα εμφανιστεί κι άλλος παίκτης της ρωσικής λίγκας για τον ΠΑΟΚ», αναφέρει το δημοσίευμα του Ρώσσου δημοσιογράφου.

Photo Credits: AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.