Μπάσιμο της Νυρεμβέργης για Τζίμα! - Ο Κλόζε και ο Ρέμπε που τον ξέρει καλά

Metrosport Team22 Ιουνίου 2024

Το colpo grosso με τον Στέφανο Τζίμα ψάχνει η Νυρεμβέργη σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Γερμανία. Τι ισχύει με το ενδιαφέρον των Γερμανών και τι λέει η πλευρά του παίκτη, το Metrosport.gr, έχει όλο το ρεπορτάζ.

Ο 18χρονος επιθετικός που μόλις προχθές ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και έχει ολοκληρώσει και την παρουσία του στα... θρανία, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Γερμανικού συλλόγου ο οποίος σκέφτεται την απόκτηση του από τους ''ασπρόμαυρους'' με τη μορφή δανεισμού θέλοντας να ενισχυθούν στον μέγιστο βαθμό στην προσπάθεια που θα κάνουν τη νέα αγωνιστική χρονιά για την άνοδο τους από τη Bundesliga 2 στη μεγάλη κατηγορία.

Τα σημεία που θα αποτελέσουν ''κλειδί'' στην υπόθεση είναι τρία. Αρχικά από την πλευρά του παίκτη, το σημαντικό είναι ο χρόνος συμμετοχής που θα έχει ο νεαρός στράικερ, κάτι που χρειάζεται και ο ίδιος ώστε να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του , με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί συνολικά 30 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα και έχει βρει δίχτυα 5 φορές μοιράζοντας και μία ασίστ.

Δεύτερο σημείο ''κλειδί'' είναι ο προπονητής της Νυρεμβέργης , ο πολύπειρος επιθετικός Μίροσλαβ Κλόζε ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για το ταλέντο του νεαρού στράικερ τον οποίο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του με φόντο την άνοδο στη Bundesliga. 

Τρίτο σημείο, η παρουσία του πρώην ''ασπρόμαυρου'' Όλαφ Ρέμπε, ως τεχνικού διευθυντή στη Νυρεμβέργη, κάτι που συνθέτει έναν καλύτερο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Νυρεμβέργη δεν παίζει μόνη της

Ο Γερμανικός σύλλογος δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028, καθώς υπάρχει έντονη κινητικότητα και από ομάδες της Ελβετίας, όπως η Λουγκάνο ενώ στο μεταγραφικό μπλοκάκι αρκετών ομάδων από την Ολλανδία θα συναντήσει κανείς το όνομα του Στέφανου Τζίμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.