Μπαρτζώκας και Παπανικολάου: «Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι το Περιστέρι»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Παπανικολάου μίλησαν στην συνέντευξη τύπου της ΕΟΚ για το Final 8 του Κυπέλλου. Μάλιστα και οι δύο στάθηκαν στη δυσκολία της αναμέτρησης που κρύβει το παιχνίδι με τον Περιστέρι αλλά και το ότι δεν υπάρχει φαβορί. 

Αφενός, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στο ότι: « Σκεφτόμαστε μόνο το πρώτο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, που είναι πολύ δυνατό και πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό και μετά θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια.

 Δεν πιστεύω ότι σε ένα τουρνουά πρέπει να πας και να σκεφτείς τρία παιχνίδια, μόνοι οι προπονητές και οι βοηθοί ετοιμάζουν το σκάουτ όλων των πιθανών ομάδων».

Παπανικολάου: «Η ιστορία έχει δείξει ότι δεν υπάρχει φαβορί - Ομάδα με κανόνες το Περιστέρι»

Από την άλλη, ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, Κώστας Παπανικολάου, τόνισε πως: «Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε, θα παλέψουμε για αυτό, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Η ιστορία έχει δείξει ότι δεν υπάρχει φαβορί, πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε αντίπαλο με σεβασμό, ωστέ να μπορέσεις να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Εμείς θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει γερές βάσεις και κανόνες, οπότε δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.