Μπαρτζώκας: «Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε νέα πρόσωπα»-Τι είπε για Μιλουτίνοφ και Φαλ

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Μιλουτίνοφ αλλά και στην επιστροφή του Φαλ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε«Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε ή στη δυναμική μας. Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε νέα πρόσωπα, κάθε ματς και προπόνηση είναι προς όφελός μας. Είναι σημαντικό ότι μπήκε ο Φαλ στην ομάδα και δημιουργεί άλλη συνθήκη, πασάρει καλά, είναι καλός δέκτης της μπάλας, καταλαβαίνει το παιχνίδι. Γίναμε πολύ ομαδικοί στο παιχνίδι με 27 ασίστ. Έχουμε σερί παιχνίδια και είναι σημαντικό ότι μοιράσαμε το χρόνο σήμερα και κανείς δεν έπαιξε πάρα πολύ».

Για τον Μιλουτίνοφ: «Δεν έχει μπει ομαδικά, έχει κάνει ατομικό, θα μπει αυτή η βδομάδα. Αύριο έχουμε προπόνηση τακτικής. Θέλει 2-3 ομαδικές προπονήσεις για να παίξει μετά από ένα μήνα απουσίας. Όσο νωρίτερα τον έχουμε μαζί μας τόσο καλυτέρα».

Για το αν χωράνε τέσσερις ψηλοί στην ομάδα: «Εξαρτάται από τη φόρμα τους, τον αντίπαλο, τις καταστάσεις. Μπορεί να ταιριάζουν , όλοι μπορεί να είναι πρωταγωνιστές, όλοι μπορεί να μη χωράνε».

Για τη διαβολοβδομάδα στην Euroleague: «Δε θέλω να πάω στο ματς με την Εφές. Πρώτα έχουμε την Αρμάνι και είναι πολύ σημαντικό ματς. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα , θα είναι μια σκληρή μάχη και ελπίζω να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας μπροστά στον κόσμο μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.