Ένας πρώην ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα, θέλει να κατακτήσει το φετινό masterchef της Ισπανίας!
Ο Ενέκο Φερνάντεθ, ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα Β' τη σεζόν 2007-2008 όπου προπονητής ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα και συμπαίκτης και αρχηγός του, ήταν ο Σέρχιο Μπουσκέτς. Ο Φερνάντεθ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτητικές συνθήκες της «Μπάρτσα» και μετά από ένα πέρασμα από τις Εχέα, Αλαβές, Σαμπαντέλ, Ρεάλ Οβιέδο και Τουντελάνο, αποφάσισε πως του ταιριάζει κάτι... διαφορετικό.
Όπως φαίνεται, αυτό είναι η μαγειρική καθώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο φετινό Mastechef και τα πηγαίνει περίφημα. Συγκεκριμένα, έχει περάσει όλες τις φάσεις, ακούει εξαιρετικά λόγια από τους κριτές του τηλεοπτικού show και μάλιστα είναι ένα από τα φαβορί για να το κατακτήσει!
Former Barça player Eneko Fernández is one of the favorites to win the popular Masterchef television show. He was part of the 2007/2008 Barça B squad, was managed by Pep Guardiola, and coincided with Sergio Busquets on the pitch.
— Barça Universal (@BarcaUniversal) May 8, 2023
— @mundodeportivo pic.twitter.com/eqzo0eeIHP