Μπαρτσελόνα: Ο Έλληνας κίπερ που είναι στη λίστα για αντί-Τερ Στέγκεν

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν αναγκάζει την Μπαρτσελόνα να προβεί σε μεταγραφή κάτω από τα δοκάρια και ήδη έχουν αρχίσει και ακούγονται κάποια ονόματα. Ο Γερμανός κίπερ θα αργήσει να επιστρέψει στη δράση, ενώ είναι ενδεικτικό πως, μετά τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, αποχώρησε με καροτσάκι από το γήπεδο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τερ Στέγκεν πιθανώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και, λογικά, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Γι' αυτό και οι Καταλανοί σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν τον κανονισμό που επιτρέπει να αποκτήσουν τερματοφύλακα που είναι χωρίς ομάδα. 

Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo» έφτιαξε λίστα με δέκα υποψήφιους και σε αυτή, μεταξύ άλλων, βρίσκονται οι Κέιλορ Νάβας, Λόρις Κάριους, Τόμας Βάτσλικ (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού), Γίρι Παβλένκα, και ο Έλληνας Κώστας Λάμπρου.

Ο 33χρονος κίπερ, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνδεθεί με τον Άρη, χωρίς να ολοκληρωθεί το ντιλ, έχει θητεύσει στην Ολλανδία με Άγιαξ και Φέγενορντ, από την οποία αποχώρησε την περασμένη σεζόν, χωρίς να έχει καταγράψει χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.