Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα αρνήθηκε πρόταση 250 εκ. ευρώ για τον Λαμίν Γιαμάλ!

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Στην αποκάλυψη πως η Μπαρτσελόνα δέχθηκε πρόταση 250 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Λαμίν Γιαμάλ προχώρησε ο Ζοάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος των «Μπλαουγκράνα» αρνήθηκε τη σχετική πρόταση, δεν έκανε ο ίδιος γνωστό το όνομα της ομάδας, ωστόσο αυτή είναι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Ζοάν Λαπόρτα αποκάλυψε στο επίσημο podcast της Μπαρτσελόνα, «Barça One», πως αρνήθηκε πρόταση ύψους 250 εκ. ευρώ για τον Λαμίν Γιαμάλ. «Ένας σύλλογος με προσέγγισε για να αποκτήσει τον Λαμίν Γιαμάλ για 250 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι και είπα όχι. Είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή» υπογράμμισε σχετικά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δε θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της ομάδας που έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Σύμφωνα με το «Goal» ωστόσο, αυτή ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν. Αν η πρόταση αυτή γίνονταν δεκτή, ο Λαμίν Γιαμάλ θα γινόταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μόλις στα 17 του χρόνια!

Υπενθυμίζεται πως η ακριβότερη μεταγραφή συνεχίζει να είναι αυτή του Νεϊμάρ που έκανε το δρομολόγιο Βαρκελώνη-Παρίσι έναντι 222 εκ. ευρώ το 2017.

Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει στο 1 δις ευρώ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.