Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ θέλει Όλμο, αλλά ο Λαπόρτα «προτιμά» Νίκο Γουίλιαμς

Metrosport Team16 Ιουλίου 2024

Διαφορετική γνώμη φαίνεται πως έχουν οι Χάνσι Φλικ και Τζοάν Λαπόρτα όσον αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sport. 

Μετά την ολοκλήρωση του EURO 2024, όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της θέλει να ανέβει επίπεδο, ωστόσο φαίνεται πως ο Γερμαός τεχνικός δεν τα έχει βρει με τον Λαπόρτα όσον αφορά μία μεταγραφή. 

Με βάση τα όσα αναφέρει η Sport, οι «εκλεκτοί» για τους Μπλαουγκράνα, ο Νίκο Γουίλιαμς και ο Ντάνι Όλμο. Ο Φλικ φαίνεται πως προτιμά τον ποδοσφαιριστή της Λειψίας, κυρίως επειδή εκτιμά την άνεσή του να αγωνίζεται σε αρκετές διαφορετικές θέσεις.

Από την άλλη, ο Λαπόρτα θέλει τον εξτρέμ της Αθλέτικ. Θεωρεί πως θα είναι καλύτερη κίνηση ακόμα τόσο από άποψη «εικόνας» του συλλόγου αλλά και ως προσωπικό του στοίχημα, δείχνοντας διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον ντύσει στα Μπλαουγκράνα. 

Να σημειωθεί, πως ο Ντάνι Όλμο έχει ρήτρα ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ (η οποία λήγει στις 20 Ιουλίου) στο συμβόλαιό του με τη Λειψία, ενώ η αντίστοιχη του Νίκο Γουίλιαμς αγγίζει τα 58 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.