Μπαρτσελόνα: Εξοφλεί ακόμη τα χρωστούμενα στον Μέσι - Πότε «ξεχρεώνει»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2024

Η Μπαρτσελόνα αποτελεί αδιαμφισβήτητα την «ομάδα της καρδιάς» του Λιονέλ Μέσι, όπως και άλλων παικτών που αναδείχθηκαν από τους Μπλαουγκράνα. Για αυτό και ο Αργεντίνος θρύλος κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει οικονομικά  μέχρι και σήμερα τους Καταλανούς. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Μέσι εξακολουθεί να εμφανίζεται στο μπάτζετ της Μπαρτσελόνα, τρία και πλέον χρόνια μετά την αποχώρησή του, καθώς τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας είχε έρθει σε «διακανονισμό» του μισθού του, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα το διάστημα αυτό που δεν είχε έσοδα. 

Στην ανάλυση στην «AS», τονίζεται ότι ο οικονομικός απολογισμός του συλλόγου θα υποβληθεί επίσημα στις 19 Οκτωβρίου, στην επόμενη γενική συνέλευση.

Στη κατηγορία αυτή του Μέσι συγκαταλέγονται και άλλοι παίκτες, όπως οι Σέρχιο Μπουσκέτς, Τζόρντι Άλμπα, Φράνκι ντε Γιονγκ που είχαν συμφωνήσει εξίσου να «παραιτηθούν» από την άμεση καταβολή των χρημάτων τους τη χρονιά της πανδημίας του Covid-19, ώστε να μην προκαλέσουν μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.