Μπάρτλεϊ: «Ανυπομονώ να γίνω μέλος της οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2024

Ο Φρανκ Μπάρτλεϊ ήταν το πρώτο και μοναδικό ως τώρα «χτύπημα» του ΠΑΟΚ που αρχίζει από το μηδέν να φτιάχνει την ομάδα της νέας σεζόν και ο Αμερικανός ήταν η κίνηση στην οποία προχώρησε. Ο Μπάρτλεϊ έστειλε το πρώτο «ασπρόμαυρο» μήνυμα του, απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα είπε σε βίντεο που ανήρτησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα social media: «Μαθαίνω μόνο καλά πράγματα για ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος της οικογένειας και του νέου κεφαλαίου του. Ακούω πολύ καλά πράγματα, όπως ότι είστε από τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να αρχίσω».

Ο Μπάρτλεϊ βέβαια ήταν η πρώτη κίνηση του Δικεφάλου που έχει ακόμη αρκετές μπροστά του για να φτιάξει τη νέα ομάδα που θα κληθεί να είναι έτοιμη νωρίτερα από κάθε άλλη φορά στα τελευταία χρόνια, δεδομένης της παρουσίας του στα προκριματικά του BCL. Την Τετάρτη θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτή τη διαδικασία, αφού θα γίνει η κλήρωση μέσα από την οποία θα μάθει τους αντιπάλους του και πού θα γίνει ο όμιλος στον οποίο θα συμμετέχει.

Οι ομάδες που θα βρίσκονται στα προκριματικά, θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους και μόνο μία από τον καθένα, θα βρεθεί στους ομίλους του BCL.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.