Μπαρκαουάν: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι... φουρτούνα κόντρα στη Στεάουα!»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Κοσμίν Μπαρκαουάν, μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στην ήττα των «ασπρόμαυρων» από τον Άρη αλλά και το restart που ψάχνει η ομάδα στην αναμέτρηση του Europa League.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Για τη Στεάουα, την επερχόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League, σχολίασε πως: « Πρώτα θέλω να μιλήσω για τον ΠΑΟΚ, γιατί έρχεται από μια μεγάλη ήττα, που έχασε μέσα στο σπίτι του από τον Άρη. Ξέρω τι νιώθουν στη καρδιά τους και πως περιμένουν το επόμενο παιχνίδι για να  αποδείξουν ότι ήταν ένα λάθος και απλά μια κακή ημέρα. Έτσι, θα περιμένουμε έναν ΠΑΟΚ... φουρτούνα!

Με τη Στεάουα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα. Όμως ότι εμπειρία και να έχεις ως ομάδα και ως παίκτης, όταν μπαίνεις στην Τούμπα έχεις ένα άγχος λόγω της πίεσης που υπάρχει μέσα στο γήπεδο. Μιλάω από την δική μου εμπειρία. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει».

Για το αν επηρέασε τον ΠΑΟΚ η ήττα από τον Άρη: «Στα αποδυτήρια, εκείνα τα χρόνια που έπαιζα εγώ, είχα δίπλα μου τον Ζαγοράκη. Θα παίζαμε με τον Άρη και από Δευτέρα είδα πιεσμένα αποδυτήρια. Και ρώτησα γιατί είναι έτσι όλοι, γιατί υπήρχαν και πίεση. Μου είπανε ότι θα παίξουμε με τον Άρη και πρέπει να παίξουμε οπωσδήποτε καλά.

Τότε κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να κερδίζεις και να χάνεις από τον Άρη. Έτσι, και σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να αποδείξουν κόντρα στην Στεάουα ότι ήταν απλά ένα λάθος η ήττα με τον Άρη».

Τέλος, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αν θα καταφέρει να επαναφέρει την ομάδα στις νίκες: «Πάντα πίστευα στο Ραζβάν, τα λόγια μου είναι μικρά μπροστά σε αυτά που έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ. Έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την εικόνα και την ψυχολογία των παικτών. Την Πέμπτη θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό ΠΑΟΚ».

«Βασιλιάς στη Θεσσαλονίκη ο Λουτσέσκου»

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι μίλησαν με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, Κοσμίν Μπαρκαουάν, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Και ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι βασιλιάς στη Θεσσαλονίκη, αδερφέ! Όλοι τον βλέπουν ως Άγιο. Δικαιολογημένα. Επιβλήθηκε, άλλαξε πολλά προς το καλύτερο, πήρε όλα τα εύσημα και μπράβο του!». 

- Τι σημαίνει η θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ; 

«Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις την πίεση στον προπονητή του ΠΑΟΚ, ειδικά έξω από το γήπεδο, δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν μπορείς καν να πας για φαγητό! Και οι σερβιτόροι ακόμη σε πιέζουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.