Μπαρκαουάν: «Ο Λουτσέσκου άλλαξε πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ, μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα»

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2023

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον "δικέφαλο": «Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Λίγοι προπονητές έχουν κάνει τέτοια δήλωση. Ο Λουτσέσκου όσα είπε τα εννοεί, ήταν μια ειλικρινής δήλωση, είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει και αγαπάει το ποδόσφαιρο. Αυτό που συνδέει τον Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ, είναι ο κόσμος, η ομάδα, όλο το πακέτο του συλλόγου. 

Ο Λουτσέσκου άλλαξε τον ΠΑΟΚ, άλλαξε πάρα πολλά στην ομάδα και τα άλλαξε προς το καλό. Λίγοι προπονητές μπορούσαν να κάνουν όσα έχει κάνει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην ιστορία της ομάδας, το λένε και οι αριθμοί.

Για το αν μπορεί ο Λουτσέσκου να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δεν μπορούμε να κρίνουμε από μια ήττα τους στόχους της ομάδας, υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα. Βλέπω μια σταθερή ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.