Μπαντής:«∆ικαίωση θα αποτελέσει η άνοδος»

Metrosport Team06 Απριλίου 2024

Να κλείσει πετυχηµένα τη χρονιά θέλει το ΙΕΚ ∆ΕΛΤΑ πετυχαίνοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο τερµατοφύλακας του ΙΕΚ Μανόλης Μπαντής για το Πρωτάθλημα όπως κύλησε φέτος είπε: «Για εµάς στόχος ήταν αρχικά η 5άδα στον όµιλο µας και η συµµετοχή στα playoff. 

Στη συνέχεια και ενώ βλέπαµε ότι η οµάδα ρολάρει καλά πιστέψαµε ότι µπορούµε να διεκδικήσουµε τις 2 πρώτες θέσεις όπως και έγινε. Μέχρι και την προηγούµενη αγωνιστική διεκδικούσαµε το πρωτάθληµα το οποίο όµως χάθηκε και οφείλουµε να πούµε συγχαρητήρια στην ΑΕ Ευόσµου για την κατάκτηση του. Από εκεί και πέρα όµως υπήρχαν και άλλες καλές και οργανωµένες οµάδες όπως οι Ακρίτες, η ∆όξα Ασσήρου, ο Π. Μελάς

και το ότι τις προσπεράσαµε κάνει ακόµη µεγαλύτερη την επιτυχία µας. Μη ξεχνάµε και την πορεία µας στο κύπελλο, όπου χάθηκε η συµµετοχή µας στον τελικό στις λεπτοµέρειες από τους µετέπειτα κυπελλούχους. Όλα αυτά καθιστούν την χρονιά ήδη επιτυχηµένη. Αλλά για εµάς η δικαίωση θα έρθει µόνο αν καταφέρουµε να πάρουµε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Είναι ένα στοίχηµα που έχουµε βάλει και θα το παλέψουµε µέχρι το τέλος». 

Για τη νέα έδρα είπε: «Το ∆ΑΚ Συκεών είναι ένα πολύ καλό και όµορφο γήπεδο που όµως δε ξέρουµε τόσο καλά, αλλά από την άλλη θα µας βοηθήσει να παίξουµε ακόµη καλύτερο ποδόσφαιρο. Στο δικό µου µυαλό το µόνο που υπάρχει είναι να τελειώσει αυτή η χρονιά µε χαµόγελα, δηλαδή µε την άνοδο που θα φέρει σε όλη την οµάδα χαρά. 

Οι χαρές στο ποδόσφαιρο είναι πολύ λιγότερες από τις λύπες όποτε από τη στιγµή που φτάσαµε ως εδώ θα πρέπει να διεκδικήσουµε την χαρά ως  το τέλος. Προσωπικά θα προσπαθήσω να κάνω ότι µπορώ για να βοηθήσω, ώστε να πετύχουµε τον µεγάλο στόχο της ανόδου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.