Μπάνια Λούκα-Ζίζοβιτς: «Να εξουδετερώσουμε την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ» (pics)

Χάρης Εμμανουηλίδης23 Ιουλίου 2024

Στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής της Μπάνια Λούκα, Μλάντεν Ζίζοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο γήπεδο της Τούμπας. Ακόμη, τόνισε ο κόσμος στις κερκίδες θα παίξει τον δικό του ρόλο.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα: «Δυστυχώς ήρθαμε αργά και δεν προλάβαμε να δούμε την πόλη, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που θα μας παρακολουθήσουν από την τηλεόραση και θα περιμένουν το παιχνίδι στην έδρα μας. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που έχει φτάσει ως εδώ από την περσινή του πορεία.

Η δική μας ονομασία σημαίνει μαχητής, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες αλλά και εμείς θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ότι είμαστε η πρώτη ομάδα της χώρας μας που φτάνει εδώ, σίγουρα σημαίνει κάτι.

Ο ΠΑΟΚ είναι στο ξεκίνημα της σεζόν και έχουμε λίγες ημέρες που τον αναλύουμε. Θα προσπαθούμε να εξουδετερώσουμε την επιθετική του γραμμή. Σίγουρα και ο κόσμος αυτής της ομάδας δημιουργεί μια σκληρή ατμόσφαιρα που θα παίξει το δικό της ρόλο».

Γκράχοβατς: «Έχουμε μια ελπίδα για το αυριανό παιχνίδι»

Ο Σρνταν Γκράχοβατς, πρώην συμπαίκτης των Σβαμπ και Μουργκ στη Ραπίντ Βιέννης, σημείωσε από την πλευρά του. «Έχουμε μόνο 5-6 μέρες που αναλύουμε τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι του. Έχουμε μια ελπίδα για το αυριανό παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Στον ΠΑΟΚ είναι και δυο παίκτες που τους γνωρίζω, ο Σβαμπ και ο Μουργκ, ήμασταν μαζί στη Βιέννη. Είναι φίλοι μου και έχουμε επικοινωνία. Χαίρομαι που θα παίξουμε ως αντίπαλοι, θα είναι κάτι ιδιαίτερο για εμάς».

Λίγο αργότερα προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.