Μπάμπης Δαμιανίδης: «Γλυκόπικρη γεύση»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2023


Δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες έχει ο Παύλος Μελάς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρώτου ομίλου της Α1 και είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας Μπάμπης Δαμιανίδης για την ομάδα του επισήμανε: Η πορεία μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. 

Παρά το νεαρό της ηλικίας η ομάδα αυτή έχει πολύ ταλέντο. Χάθηκαν άδικα τέσσερις βαθμοί και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Υπάρχει ποιότητα και κίνητρο στα νεαρά παιδιά και μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα». Πως βλέπεις το Πρωτάθλημα; 

«Ο όμιλος είναι ανταγωνιστικός με δυνατές ομάδες  όπως τα Κύμινα, οι Αμπελόκηποι, η ΑΕ Ευόσμου. Οσον αφορά τον Αγροτικό Αστέρα θα έπρεπε να βρίσκεται σε επαγγελματικές κατηγορίες. Το Πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία». 

Στην αρχή ποιος ήταν ο στόχος σας;

«Εχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες που δεν είχαν παραστάσεις και αυτή την κατηγορία την διακρίνει η εμπειρία των παικτών. Πλέον βλέπω ότι αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο να φτάσει ψηλά, καθώς γίνεται πολλή καλή δουλειά από τα παιδιά και τον προπονητή. Αν είμαστε κοντά στους πρώτους θα κυνηγήσουμε και την άνοδο. Οσο για μένα αυτό που θέλω να είμαι φορμαρισμένος και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να νικάει»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.