Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Προτάσεις ακόμα κι από το Netflix για ταινία

Metrosport Team16 Ιουνίου 2023

Προτάσεις από ελληνικές εταιρείες παραγωγής, ακόμα και από το Netflix φέρεται να έχει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για ταινίες ή ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

«Όχι μια και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη. Φυσικά πρέπει να είναι με την συναίνεση του εντολέα μου, αν θέλουν να γίνει πραγματικά κάτι αξιόλογο. Εξέφρασαν επιθυμία για παραχώρηση δικαιωμάτων σε κάτι έτοιμο ή για να τους δοθούν πληροφορίες παραπάνω από αυτές που είναι γνωστές», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021 με θύμα την Καρολάιν Κράουτς.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης ρωτήθηκε για το εάν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μιλήσει δημόσια για τη δολοφονία της συζύγου του. «Όταν νιώσει την ανάγκη να μιλήσει θα το κάνει», απάντησε.

Την ίδια ώρα, διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του Εφετείου να συνεχίσει τη δίκη, παρότι ο πιλότος έχει δηλώσει παραίτηση, ενώ όπωε διευκρίνισε, παραμένει πληρεξούσιος δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για όλες τις διαδικασίες και τις υποθέσεις του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.