Μπάμπα: «Σηκώθηκε στον αέρα το γήπεδο στο γκολ μου»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Στην αντίδραση του κόσμου όταν μπήκε το δεύτερο γκολ στάθηκε ο Ραχμάν Μπάμπα μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν στην τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου υποστήριξε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν κυκλοφορήσαμε γρήγορα την μπάλα, για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε περισσότερο, παίξαμε πιο γρήγορα, ήρθε και η αποβολή της Βικτόρια Πλζεν, κάνοντας το έργο μας πιο εύκολο στον αγωνιστικό χώρο, επίσης μας βοήθησε και ο κόσμος, όπως και οι αλλαγές και φτάσαμε μέχρι την ισοφάριση. 

Το θετικό είναι πως σαν ομάδα δεν τα παρατάμε ποτέ, κάτι που το δείξαμε και σήμερα και πήραμε τον βαθμό. Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για το γκολ μου, κατάφερα και το πέτυχα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, παρότι είχαμε και κάποια τελευταία λεπτά για να πετύχουμε ένα ακόμα και να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, παρά τις προσπάθειες μας, αλλά όταν μπήκε το γκολ μου σηκώθηκε όλο το γήπεδο στον αέρα και ήταν απολαυστικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.