Μπάμπα: «Πρέπει να κουνήσω τα χέρια μου, δόθηκε ένα... soft φάουλ»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Αποστολή στην Αθήνα: Γιώργος Ζαΐρης , Γιώργος Καστάνης, Χάρης Εμμανουηλίδης


Αδιαμφησβήτητα ένα από τα πρόσωπα του αγώνα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ο Μπάμπα Ράχμαν δίνει τις δικές του απαντήσεις μέσα από το Metrosport.gr, για το τι έγινε στη φάση του γκολ του Ζίβκοβιτς που ακυρώθηκε για δικό του φάουλ, ενώ ειδική μνεία έκανε στον κόσμο του Δικεφάλου που βρέθηκε στο γήπεδο του Ατρομήτου , κάνοντας το να μοιάζει με μία μικρή Τούμπα.

Αναφορικά με την αναμέτρηση και τη νίκη του Δικεφάλου: «Ήταν μια δυσκολη νίκη είναι η αλήθεια και ξέραμε πριν ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που έγινε ακόμα πιο δύσκολο λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Ο χλοοτάπητας ήταν πολύ πυκνός και δεν μπορούσε να κυλήσει η μπάλα γρήγορα, για να κάνουμε και εμείς το παιχνίδι που ξέρουμε. Τελικά καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Κρατάμε το τρίποντο και επίσης κρατάμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με την ίδια αποφασιστικότητα και θέληση για νίκες».

Ειδική αναφορά έκανε και στο γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που ακυρώθηκε για δικό του φάουλ, έπειτα από εξέταση της φάσης από το VAR: «Για μένα δεν υπάρχει κανένα φάουλ, έπρεπε να μετρήσει το γκολ κανονικά. Η πρόθεση μου ήταν να παίξω και να κινηθώ με την μπάλα προς τα μπρος. Έπρεπε να τρέξω και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να κουνήσω τα χέρια μου. Αυτό το φάουλ που δόθηκε ήταν ένα πραγματικά... soft φάουλ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα επαφών και υπάρχουν πολλές τέτοιες επαφές σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σε κάθε αγώνα μεταξύ παικτών που τρέχουν. Δεν ένιωσα κάποια επαφή με αντίπαλο στην φάση και επειδή όπως είπα πριν τέτοιες φάσεις γίνονται δεκάδες σε παιχνίδια για αυτό πιστεύω ότι ήταν ένα πραγματικά... soft φάουλ που δόθηκε για να ακυρωθεί το γκολ αυτό».

Για την ατμόσφαιρα... Τούμπας στο Περιστέρι: «Οι φίλαθλοι μας είναι πάντα και παντού δίπλα μας. Τους είμαστε ευγνώμονες για αυτή την στήριξη που μας δίνουν στα εύκολα και τα δύσκολα. Προσπαθούμε και θα προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και για αυτούς που βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα, όπου παίζει ο ΠΑΟΚ».

Για την πίστη που έβγαζαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για το 1-2: «Πάντα πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε και τα δίνουμε όλα μέχρι το φινάλε του κάθε αγώνα. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Είναι αυτός ο χαρακτήρας της ομάδας και αυτός είναι ο δρόμος για να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο στην σεζόν αλλά ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.