Μπάμπα: «Κομβικό σημείο του αγώνα το χαμένο πέναλτι»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2023

Καθοριστικό ήταν το χαμένο πέναλτι σύμφωνα με όσα είπε ο Ραχμάν Μπάμπα μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ για το β’ προκριματικό γύρο του Conference League. 

Ο άσος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο Ισραήλ και τόνισε ότι θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν. 

 Για τις διαφορές στον ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά; «Έχω δει πολλές διαφορές συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα. Είδα μια πιο πεινασμένη ομάδα και πιο ποιοτική».

 Για το παιχνίδι: «Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι στο Ισραήλ και πιστεύω θα γίνουν πολύ πιο καθαρές φάσεις».

 Για τη ρεβάνς του Ισραήλ: «Περιμένουμε πως η Μπειτάρ θα μας περιμένει και πάλι. Θα μας δώσει την μπάλα. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να κάνουμε ευκαιρίες. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, πολλοί από μας δεν είχαμε παίξει καν ενενηντάλεπτο στα φιλικά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, στο προπονητικό επιτελείο και στις οδηγίες που θα μας δώσει για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.