ΜΠΑΜ: «Γεννημένη για την κορυφή»

Metrosport Team10 Απριλίου 2024

Δύο ανόδους σε δύο αγωνιστικές περιόδους έχει η ΜΠΑΜ και πλέον από το επόμενο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας θα αγωνίζεται στην Α' κατηγορία. 

Δύο ομάδες ανεβαίνουν απευθείας στην Α' κατηγορία και η MΠΑΜ μετά τη νίκη της  με ανατροπή στο σκορ κόντρα στον Αστέρα Ραιδεστού, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, κατέκτησε το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Β’ κατηγορίας.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, στο δεύτερο ημίχρονο έφερε τα πάνω κάτω και πήρε τη νίκη. 

Από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας ήταν ο τερματοφύλακας Γιώργος Γκουντής ο οποίος πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο με τη ΜΠΑΜ. Για τη χρονιά που ολοκληρώνεται τόνισε στον Γρηγόρη Μισαηλίδη: «Εγινε ένα καλό παιχνίδι, δύσκολο για μένα στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα κατάφερε στην επανάληψη να το γυρίσει δείχνοντας ότι έχει μέταλλο νικητή. Βγήκαμε πρωταθλητές και ανυπομονούμε να παίξουμε στην επόμενη κατηγορία».

Μανόλης Κωνσταντάρας (προπονητής): Καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Μας έλειπε ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο και δεχτήκαμε δύο τυχερά γκολ. Στην επανάληψη δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και επιμείναμε στο ίδιο πλάνο. 

Αυτή η ομάδα έχει γεννηθεί για την κορυφή και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Σαρηγιαννίδης Θάνος-Ραφαήλ (βοηθός προπονητή): «Είχε πολύ ένταση το παιχνίδι. Παίξαμε σε μια καυτή έδρα το παιχνίδι της χρονιάς όπου καταφέραμε να αντιστρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή και το γύρισαν».

Γ. Τοτικίδης (τεχνικός διευθυντής): «Πετύχαμε την ανατροπή στο σκορ και κατακτήσαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

Σακαλάκης Ευάγγελος: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά δεχόμενοι δύο γκολ από το πουθενά από κόρνερ και αδράνεια αλλά στο δεύτερο το γυρίσαμε»



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.