Μπάλος: Επανατοποθετήθηκε η εξέδρα μετά τη χθεσινή κοσμοσυρροή

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

Καλύτερη φαίνεται πως είναι η κατάσταση στον Μπάλο, μετά τη χθεσινή καταγγελία ότι τουρίστες προσπαθούσαν να διασχίσουν τα νερά για να βρεθούν στην παραλία των Χανίων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Γεώργιος Μυλωνάκης, δήμαρχος Κισσάμου, τόνισε ότι η εξέδρα αποβίβασης έχει αποκατασταθεί, σημειώνοντας ότι η απόσυρση της πλωτής εξέδρας ήταν λανθασμένη. 

«Η εξέδρα είχε αποσυρθεί λανθασμένα, αλλά τώρα έχει επανατοποθετηθεί. [...] Δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας, αλλά και της γενικής εμπειρίας των επισκεπτών» τόνισε ο δήμαρχος προσθέτοντας ότι «ο Μπάλος είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας και πρέπει να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλους.

Η διαχείριση και επίβλεψη της εξέδρας θα πρέπει να παραχωρηθεί είτε στον Δήμο είτε στους ιδιοκτήτες των πλοίων που κάνουν τις κρουαζιέρες». Σημείωσε μάλιστα ότι προκειμένου να επιλυθεί σύντομα το πρόβλημα «οι ιδιοκτήτες των πλοίων ανέλαβαν την οικονομική ευθύνη για την πλωτή εξέδρα», σημείωσε.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Κισσάμου ανέφερε ότι πρόκειται για ζητήματα που πρέπει να λύνονται σε πέντε λεπτά, αλλά εμποδίζονται από τη γραφειοκρατία. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.