Μπάλντοκ: Πώς έφτασε ο Λιάγκας να ζητήσει συγγνώμη για το «ρεπορτάζ»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Ο τρόπος χειρισμού και σχολιασμού του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντιοκ, από την πλευρά του Γιώργου Λιάγκα, αποτελεί και σήμερα αντικείμενο συζήτησης στα τηλεοπτικά πάνελ και το διαδίκτυο. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απολογήθηκε για το ρεπορτάζ που αφορούσε στις ανέσεις του σπιτιού του εκλιπόντα ποδοσφαιριστή και η Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε πληροφορίες για το πώς έφτασε ο Λιάγκας στην «απολογητική» ανάρτηση.
Σύμφωνα με το «Happy Day» και τα όσα μετέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Γιώργος Λιάγκας αναδιπλώθηκε και προέβη στην ανάρτηση... συγγνώμης για τα όσα είπε στο «ρεπορτάζ» του για τον εξής λόγο: Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, όπως ανέφερε η Μεσσαροπούλου, ενοχλήθηκαν από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και μάλιστα, υπήρξε τηλεφώνημα προς τον Λιάγκα από στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού και ο παρουσιαστής τού ανέφερε πως θα πάρει την ευθύνη και θα ζητήσει συγγνώμη.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου, το κλίμα στον ΑΝΤ1 ήταν βαρύ, όπως και στην ομάδα του «Πρωινού», ενώ κάποιοι φέρεται να έφτασαν στο σημείο να δηλώσουν ακόμα και την παραίτησή τους, θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.