Μπάλντοκ: Είχε σώσει τη ζωή μικρού ποδοσφαιριστή χαρίζοντας απινιδωτή

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, όπως και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι σχετικές αναλύσεις έχουν αποκαλύψει πολλές παραμέτρους του δυσάρεστου περιστατικού.

Δυστυχώς σε τέτοιες στιγμές όλοι λογικά αναζητουν τα αίτια, δίνοντας όχι την ίδια σημασία στα χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και το είχε αποδείξει εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του και για παιδιά με προβλήματα υγείας.

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή, μητέρα αγοριού στην Αγγλία πόσταρε στο X, πρώην Twitter, ότι ο Μπάλντοκ αγόρασε στο γιο της Harvey απινδιωτή, κίνηση η οποία τον βοήθησε το μικρό να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και φυσικά να απολαμβάνει τη ζωή.

"Για εκείνους που δεν το ξέρουν, ο Χάρβεϊ διαγνώστηκε με μια καρδιακή ελλαττωματικής βαλβίδας πριν κάποια χρόνια. Ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, ήρθε από το πουθενά, ένα τεράστιο σοκ για εμάς. Εγχειρίστηκε επιτυχώς και ευτυχώς είναι καλά. Από εδώ και στο εξής θα κάνεις διαρκώς εξετάσεις μέχρι να χρειαστεί κι άλλη επέμβαση. Ως γονιός αυτό είναι μια συνεχής ανησυχία και κάτι που πρέπει να ελέγχουμε.

Στην παλιά μας ομάδα κουβαλούσαμε έναν φορητό απινιδωτή, τον οποίο έπρεπε να επιστρέφουμε κάθε φορά όταν φεύγαμε από το γήπεδο, οπότε ξεκινήσαμε μια καμπάνια για να συγκεντρώσουμε χρήματα.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ έσπευσε αμέσως όταν άκουσε για τον Χάρβεϊ και του αγόρασε έναν απινιδωτή την επόμενη μέρα. Ήταν ένα προσωπικό δώρο από εκείνον, όχι κάτι που έκανε για δημοσιότητα ή μέσω του συλλόγου. Το έκανε από τη δική του τσέπη.

Όπως βλέπετε, ήταν Χριστούγεννα και ο Τζορτζ μάς ζήτησε να μη δημοσιεύσουμε κάτι, για αυτό το κρατήσαμε κρυφό μέχρι τώρα.

Ο Τζορτζ δεν θα μάθει ποτέ πόσα σημαίνει αυτό για εμάς και τι ηρεμία μας προσφέρει, ενώ επιτρέπει στον Χάρβεϊ να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, γιατί ξέρουμε πως αν συμβεί κάτι, έχουμε τον απινιδωτή πάντα μαζί μας".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.