Μπαλής: «Η Αθήνα θα περιμένει πώς και πώς τον Λουτσέσκου»-Τι είπε για την ανανέωση Μορόν

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ντίνος Μπαλής μιλώντας για την πολύ καλή πορεία που καταγράφει ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λορέν Μορόν. Παράλληλα, σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ με το ξέσπασμα του Λουτσέσκου και τα δημόσια παράπονα που εξέφρασε απέναντι στην διοίκηση της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Εγώ από την εποχή μου θυμάμαι τον Κλεάνθη Βικελίδη, τώρα όμως έχουμε τον Μορόν.

Τώρα όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο Μορόν έχει τεράστια εμπιστοσύνη στον εαυτό του και περιμένει να λήξει το συμβόλαιό του για να το διαχειριστεί ο ίδιος. Μπορεί να βλέπει και κάποιους άλλους πιο μέτριους και να λέει γιατί αυτοί να παίρνουνε 4 και 5 εκατομμύρια. Εγώ γιατί να μην περιμένω και να τα πάρω . 

Έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, είναι παιχταράς, καθαρόαιμος γκολτζής. Έχει ήδη ανεβασμένο κασέ, διότι πέρυσι βγήκε πρώτος σκόρερ και δείχνει σε όλους μας ότι είναι γκολτζής και κίλερ. 

Εγώ σαν Ντίνος θα τον ρωτούσα τι θέλει, ώστε μαζί με τα δικά μου θέλω να δω αν προσαρμόζεται, ώστε να κλείσει τώρα και μετά να τον έχω εγώ να τον διαχειριστώ. Σίγουρα όμως ξέρει περισσότερα ο πρόεδρος. Πάντως, ο Μορόν για μένα μετά τον Αλέκο Αλεξιάδη είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ».

Για το αν ο Άρης μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας: «Πιστεύω πως με τις ποιοτικές μεταγραφές που έκανε οι πρόεδρος, ειδικά στο κέντρο, έχει πάρα πολλές πιθανότητες. Και με αυτά που βλέπω στους μεγάλους, να χάνουν εύκολα βαθμούς από τους μικρούς, ο Άρης με τους μεγάλους τα πάει πολύ καλά. 

Αν καταφέρει να ισορροπήσει και με τις μικρές ομάδες, έχει πολλές πιθανότητες να σπάσει την 4άδα».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το ξέσπασμα που είχε μετά την αναμέτρηση στη Λιβαδειά: «Για να φτάσει εδώ ο κορυφαίος όλων Λουτσέσκου, σημαίνει κάτι. Δεν ξέρω τι υπάρχει, αλλά ένα τέτοιον καπετάνιο δεν τον αφήνεις εύκολα από κοντά σου. Δεν ξέρω όμως τι άλλο μπορεί να υπάρχει.

Εγώ πάντως δεν αλλάζω γνώμη για τον Λουτσέσκου, όπως και για τον Κωνσταντέλια. Η γνώμη μου ήταν είναι και θα είναι πως είναι κορυφαίος ο Λουτσέκσου. Είναι τεράστιος, κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και είναι καθαρός καπετάνιος. Σίγουρα η Αθήνα θα τον περιμένει πως και πως».

Τέλος, για τις φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει επικοινωνήσει με τον Βλάνταν Ίβιτς: «Εγώ για τον Ίβιτς ακούω ότι κλείνει στην Λυών. Δεν προσυπογράφω, απλά το έχω ακούσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.