Μπαλάσκας: Προανήγγειλε... ποινικές διώξεις κατά του Νίκου Παππά

Metrosport Team19 Αυγούστου 2024

Δριμεία κριτική στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, εξαπέλυσε ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μετά τους χαρακτηρισμούς του πρώτου κατά συγκεκριμένου αστυνομικού στα social media.

Λίγα 24ώρα μετά την επίμαχη συνομιλία και την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «χυδαία και απειλητική συμπεριφορά του ευρωβουλευτή», ο Σταύρος Μπαλάσκας προανήγγειλε μηνύσεις σε βάρου του Νίκου Παππά από μεγάλη μερίδα αστυνομικών. 

«Οι άνθρωποι που ανήκουν στην πολιτική σφαίρα, άτομα που είναι στη δημόσια σφαίρα θα πρέπει να προσέχουν πολύ περισσότερο τα λεγόμενα τους. Ο κύριος Παππάς ξέφυγε και για αυτό τα συνδικαλιστικά σωματεία ετοιμάζονται να του κάνουν ποινικές διώξεις για αυτά που είπε. Δεν ξέρω πόσο τα πιστεύει ή πόσο δεν τα πιστεύει αυτά ο Νίκος Παππάς... 

Η ουσία, ωστόσο, είναι ότι πέρασε πολλές "κόκκινες γραμμές" γιατί το γενίκευσε και χτύπησε την ψυχή του κάθε αστυνομικού. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 57.000 εργαζόμενους. Μιλάμε για οικογένειες, για φιλότιμους ανθρώπους αστυνομικούς. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι αυτός ο πολιτικός ξέφυγε και έχει ξεσηκώσει θύελλα στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. 

Όλοι έχουν ξεσηκωθεί. Θα έπρεπε να κάνει γενναίες δηλώσεις, θα έπρεπε να βγει και να πει ότι ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή στην πολιτική του καριέρα, θα έπρεπε να το μαζέψει. Ας βγει να τα ανακαλέσει όλα με έναν τρόπο τέτοιο για να ηρεμήσει τους Έλληνες αστυνομικούς. Το ειρωνικό στυλ δεν βοηθά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Νίκου Παππά 

Από την πλευρά του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επέλεξε να απαντήσει με ένα βίντεο στο Instagram στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Καλησπέρα, βλέποντας την κυβέρνηση της συμφοράς να έχει τόσο άμεσα αντανακλαστικά σε μια προσπάθεια μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και αλλαγή της ατζέντας βέβαια από τις πυρκαγιές και βγάζοντας ανακοίνωση εναντίον μου, αναρωτιέμαι μήπως ήταν καλύτερο να είχε την ίδια μεσότητα την προηγούμενη βδομάδα που σχεδόν καίει και η μισή Αττική.

Τέλος πάντων, από εκεί και πέρα πάντα σέβομαι και αναγνωρίζω τα σώματα ασφαλείας, το γνωρίζουν και οι ίδιοι σε κατ' ιδίαν συζητήσεις που έχουμε κάνει. Αλλά δεν δέχομαι από κανένα ακροδεξιό τρολ, κανένα φασιστάκο, από τον οποιονδήποτε, να με υποτιμάει, να με προσβάλλει και να με απειλεί εμένα και την οικογένειά μου.

Απαντάω πάντα στο ίδιος ύφος, δεν αναιρεί τη θέση του ευρωβουλευτή που έχω, τις αξίες και την προσωπικότητά μου, και καλό θα ήταν εκεί στο Μαξίμου να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα, ο κόσμος καίγεται, πεθαίνει, μένει στον δρόμο και, εσείς πετάτε χαρταετό πάλι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.