Μπακοδήμου για Βανδή: «Είναι σαν αστυνομία ηθών»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2023

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε σε μια εκδήλωση ομορφιάς την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, όπου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή και τα σχόλια που δέχεται σχετικά με τα ρούχα που φοράει στις ζωντανές εμφανίσεις της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν θα έπρεπε πια μια γυναίκα να δέχεται bullying για το τι θα φορέσει. Είμαστε στο 2023, είναι λίγο σαν αστυνομία των ηθών. Να αρχίσουμε και τη μαντίλα. Μου γράφουν στα social media γιατί φοράω μίνι, γιατί έχω ντεκολτέ. Και η μαμά μου το λέει. Αν τα σχόλια είναι τοξικά τα μπλοκάρω. Δεν θέλω να τους δώσω τον χώρο να βγάλουν πίκρα».

Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Φυσικά και βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, είναι σαν να έχεις ένα μαγαζί και να μη βλέπεις μετά τι ταμείο κάνεις. Η ΕΡΤ έχει εκπομπές που πραγματικά δεν χρειάζεται να παρακολουθήσεις τα νούμερα. Δηλαδή θα έπρεπε να υπάρχουν, άσχετα με το τι νούμερα κάνουν. Έχει εκπομπές που δεν θα τολμούσαν να κάνουν τα άλλα κανάλια γιατί θα φοβόντουσαν το αποτέλεσμα και χαίρομαι πολύ να βλέπω κάποιες από τις εκπομπές της ΕΡΤ γιατί είναι διαφορετικές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.