Μπακασέτας: «Οδηγός μας η αυταπάρνηση του Τζορτζ, ντροπή σε κάποιους δημοσιογράφους»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ αφιερώνουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές τη μεγάλη νίκη της Εθνικής μας ομάδας μέσα στο «Ουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης (10/10) σπουδαία και ιστορική νίκη απέναντι στην Αγγλία μέσα στο «Ουέμπλεϊ» και ο Τάσος Μπακασέτας, αρχηγός της ομάδας, στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως η μεγάλη επιτυχία αφιερώνεται στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Ήταν η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου. Είμαι πολύ περήφανος που έχω συμπαίκτες αυτά τα παιδιά. Το παιχνίδι αυτό δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει. 

Από εκεί και πέρα, αποτελεί ντροπή για κάποιους συναδέλφους σας, να προσπαθούν να επωφεληθούν με χυδαιότητες και διάφορα άλλα ντροπιαστικά πράγματα γύρω από τον Τζορτζ και την οικογένειά του. 

Τέτοιες στιγμές πρέπει να είμαστε όλοι άνθρωποι πάνω από όλα, όμως, κάποιοι δεν συμπεριφέρθηκαν έτσι και πρέπει να ντρέπονται. Η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τζορτζ. 

Η αυταπάρνηση που πάντα έδειχνε ήταν οδηγός μας στο σημερινό ματς. Καλή δύναμη στην οικογένειά του», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Μπακασέτας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.