Μπακαγιόκο: «Μεϊτέ και Μπάμπα μου είπαν τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ!» (vid)

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο ήρθε στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον δένει με τον ΠΑΟΚ, προπονήθηκε στην Τούμπα και, πλέον, περιμένει την ένταξή του στην ομάδα μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο 30χρονος χαφ μίλησε για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στον Δικέφαλο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις συζητήσεις που είχε με τους Μεϊτέ και Μπάμπα, πριν πει το «ναι» στους ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του σκέψεις όταν έμαθε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Για να είμαι ειλικρινής όταν άκουσα για τον ΠΑΟΚ αυτό που γνώριζα είναι ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ με σπουδαία ατμόσφαιρα γύρω του, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Eπίσης η προοπτική της πρόκρισης στο Europa League είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, οπότε το να έρθω στην Ελλάδα και να γνωρίσω το πρωτάθλημα γενικότερα μου κέντρισε το ενδιαφέρον».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη: «Για τον ΠΑΟΚ ξέρω ότι είναι πρωταθλητής! Τι πιο σημαντικό; Γνωρίζω επίσης κάποιους παίκτες όπως τον Ράχμαν Μπάμπα και τον Σουαλιό Μεϊτέ. Μίλησα μαζί τους για τον σύλλογο, τους φίλους της ομάδας, γενικά για το πρωτάθλημα και μου είπαν πολύ καλά πράγματα».

Για τη θέση του: «Μπορώ να πω ότι παίζω στο «6». Είμαι ένας μέσος περισσότερο με αμυντικά χαρακτηριστικά, κάποιος που του αρέσει να κρατάει την μπάλα, να αμύνεται, να επιτίθεται, να σκοράρει όταν του δίνεται η ευκαιρία. Μου αρέσει να παίζω για τους συμπαίκτες μου και να δημιουργώ όμορφο ποδόσφαιρο».

Για τις φιλοδοξίες του αυτή τη σεζόν: «Να κερδίσω τα πάντα! Είναι απλό. Εφόσον τερμάτισες πέρσι στην κορυφή, πρέπει να το ξανακάνεις. Επιπλέον θέλω να κερδίσω κάθε πιθανό τρόπαιο».

Το μήνυμά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Πρώτον ευχαριστώ που με δέχεστε, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τον σύλλογο. Σας χρειάζομαι. Πάμε ΠΑΟΚ!».

Δείτε τη συνέντευξή:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.