Μπακαγιόκο: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, δεν είμαι ακόμη στο 100%»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2024

Το δικό του σχόλιο για την ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη κατέθεσε ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο μιλώντας στην κάμερα της Nova αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο αν δεν πάρεις το θετικό αποτέλεσμα», είπε, μεταξύ άλλων ο μέσος του ΠΑΟΚ και, παράλληλα, αναφορικά με τον εαυτό του παραδέχθηκε πως ακόμη δεν βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων του.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός: «Είμαι απογοητευμένος, όπως και όλη η ομάδα και ο κόσμος. Ήμουν ενθουσιασμένος που ξεκίνησα βασικός σε ένα ντέρμπι, όμως στο τέλος είμαι στεναχωρημένος για την ήττα. Ήταν ένα χτύπημα για εμάς. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω».

Για τους λόγους που στράβωσε το ματς για τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Ο Άρης είχε μία και έβαλε γκολ. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε σήμερα».

 Για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έπαιξε καλά και σήμερα και στην Τουρκία. Όμως, στο ποδόσφαιρο πρέπει να κερδίζεις. Η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο αν δεν πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν σκοράρεις, υπάρχει πρόβλημα».

Για το κίνητρό του να έρθει στον ΠΑΟΚ και το πότε θα βρεθεί στο 100%: «Είναι απλό, ο ΠΑΟΚ είναι σπουδαίο κλαμπ και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχω εδώ! Δεν είμαι στο 100%. Όμως, πιστεύω πως αν πάρω μερικά παιχνίδια στα πόδια μου, θα φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα».

 Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όλες οι ομάδες είναι καλές. Και ο σημερινός μας αντίπαλος, αν και είχε μια ευκαιρία, έκανε αυτό που στόχευε. Το πρωτάθλημα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.