Μπάιντεν: Πώς τον «αδειάζουν» Πελόζι και Σούμερ - «Δεν κερδίζεις τον Τραμπ»

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

Τον δρόμο της εξόδου από την εκλογική διαδικασία δείχνουν στον Τζο Μπάιντεν η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, και ο επικεφαλής του κόμματος στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ.

Σύμφωνα με το CNN, η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων συμβούλευσε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι, βάσει των δημοσκοπήσεων δεν μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ, σημειώνοντας με νόημα ότι δυνητικά θα μπορούσε καταστρέψει τις όποιες πιθανότητες οι Δημοκρατικοί να κερδίσουν την πλειοψηφία στη Βουλή τον Νοέμβριο.

Μάλιστα, την όλη κατάσταση επηρεάζει ακόμη περισσότερο η νόσηση του Μπάιντεν με κορωνοϊό, με τον ίδιο να αναφέρει ότι θα μπορούσε να αποσυρθεί από την κούρσα για τις εκλογές του Νοεμβρίου αν του το ζητήσουν οι γιατροί για λόγους υγείας.

Η ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν

«Σήμερα το απόγευμα βρέθηκα θετικός στο COVID-19, αλλά αισθάνομαι καλά και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Θα απομονωθώ καθώς αναρρώνω και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα συνεχίσω να εργάζομαι για να γίνει η δουλειά για τον αμερικανικό λαό».

Ο ίδιος, σε συνέντευξη σημείωσε ότι αν προέκυπτε κάποια ιατρική κατάσταση, τότε θα άλλαζε τις πολιτικές του κινήσεις. 

«Αν είχα κάποια ιατρική κατάσταση που προέκυπτε, αν κάποιος, αν οι γιατροί έρχονταν σε μένα και μου έλεγαν, έχεις αυτό το πρόβλημα και εκείνο το πρόβλημα», είπε. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.