Μπαίνει στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής, αρχίζουν οι εργασίες

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη μπαίνει στο Καυτανζόγλειο, οι εργασίες αρχίζουν και οι «κυανόλευκοι» θα χρησιμοποιήσουν το Στάδιο ως έδρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μετά από επαφές επί επαφών και την οργισμένη στάση του Ηρακλή, φαίνεται πως βρίσκεται λύση για το Καυτανζόγλειο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στο Metropolis 95,5 FM ο Γρηγόρης Κόκκινος.

Όπως έγινε γνωστό υπήρξαν επαφές ανάμεσα στις αρμόδιες Αρχές, την Επιτροπή Σταδίου, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το υφυπουργείο, όπου φαίνεται πως ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια έβαζαν «φρένο» στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Ηρακλής είχε δώσει διορία 48 ωρών (μέχρι αύριο) περιμένοντας θετική απάντηση, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες και να προλάβει την πρεμιέρα της Super League 2 στις 22/9.

Όπως μεταφέρθηκε σχετικά από τον Γρηγόρη Κόκκινο στον «αέρα» του Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Της Κακομοίρας» υπάρχει συμφωνία και σήμερα (27/8) ή αύριο (28/8) το πρωί, τα συμβόλαια πρόκειται να σταλθούν στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, για τις υπογραφές παραχώρησης του Καυτανζογλείου στον Ηρακλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.