Ο Άρης «βλέπει» μόνο τον Πανσερραϊκό

Γιώργος Στράντζαλης16 Οκτωβρίου 2023

Μετά από δύο γεμάτες εβδομάδες, τις οποίες ο Άκης Μάντζιος αξιοποίησε για να δουλέψει πάνω σε αδυναμίες που είχε εντοπίσει αλλά δεν είχε τον χρόνο να τις διορθώσει εν μέσω συνεχόμενων αγώνων, ο Αρης μπαίνει από σήμερα ξανά σε ρυθμούς Πρωταθλήματος ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό ο οποίος θεωρείται κομβικός στον στόχο επιστροφής της ομάδας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Ο προπονητής του Αρη επικεντρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες πολύ σε θέματα τακτικής και ειδικά στη συμπεριφορά της ομάδας στο παιχνίδι μετάβασης, είτε στην επίθεση είτε στην άμυνα, όπου είχε εντοπίζει ότι υπήρχε πρόβλημα και μένει να φανεί με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, αν ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να περάσει στην ομάδα του αυτά που ήθελε. Χθες, οι Κιτρινόμαυροι είχαν ρεπό αποφόρτισης και από σήμερα επιστρέφουν ξανά στο γήπεδο για να κάνουν focus στο ματς του Σαββάτου στις Σέρρες.

Στο μεταξύ, στη Γερμανία παραμένει ο Λούκας Ρουπ έπειτα από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε στον μηνίσκο και πλέον διανύει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του. Εχει μπροστά του τουλάχιστον έναν μήνα ακόμη μέχρι να μπορέσει να μπει ξανά στο γήπεδο κι αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται η σταδιακή ενσωμάτωσή του ξανά στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.