Άρης: Μπαίνει και ο Ρόουζ στο πρόγραμμα της προετοιμασίας

Γιώργος Στράντζαλης08 Ιουλίου 2024

Η αποστολή του Αρη βρίσκεται από χθες στην Πτολεμαϊδα και μάλιστα το απόγευμα η ομάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο “Παντελίδης”, όπου εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 15 του μηνός. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ δεν έχει νέα πρόσωπα και αριθμεί περί τους 22 ποδοσφαιριστές, συν τους πέντε από την ομάδα Κάτω των 19 ετών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. 

Από σήμερα ωστόσο θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και ο Λίντσεϊ Ρόουζ, με τον έμπειρο αμυντικό να γυρίζει στην Ελλάδα, μετά από ειδική άδεια που είχε λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική της χώρας του, κι αφού περάσει από ιατρικά και εργομετρικά θα πάρει το δρόμο για την Πτολεμαϊδα. 

Έτσι, ο μοναδικός που απουσιάζει πλέον είναι ο Άλβαρο Ζαμόρα, ο οποίος μέχρι πρότινος συμμετείχε στο Κόπα Αμέρικα με την Κόστα Ρίκα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του στην Ελλάδα. 

Θμίζουμε πως την αποστολή που βρίσκεται στην Πτολεμαϊδα απαρτίζουν οι εξής: Κουέστα, Κυριαζής, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ (θα ενσωματωθεί τη Δευτέρα), Βέλεθ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός και από την ομάδα Κ19 οι Κουτρουλίδης (τερματοφύλακας), Σεβαστίδης (αμυντικός), Χαρούπας (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος), Καραμανλής (επιθετικός).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.