Μπάγια Αντωνοπούλου: Καταγγέλλει λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Η Μπάγια Αντωνοπούλου περιγράφει τα όσα έζησε στο Περιστέρι, όταν οδηγός λεωφορείου άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να την βρίζει, όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (14/10). Η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου υποστήριξε ότι δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον επαγγελματία οδηγό στο Περιστέρι και δημοσίευσε βίντεο στα social media, με τα τελευταία δευτερόλεπτα της έντασης. 

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, ο οδηγός λεωφορείου έγινε έξαλλος επειδή δεν τον άφησε να περάσει μπροστά από το αυτοκίνητό της.

«Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δε πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Αυτός είναι ο νταής. Φρόντισε να με προειδοποιήσει ότι αν τολμήσω να ανεβάσω το βίντεο, θα έρθει να με βρει. Τα συμπεράσματα δικά σας» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου στα stories της.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε τα όσα έζησε λίγες ώρες νωρίτερα. «Δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει και άρχισε να τραμπουκίζει. Άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να με βρίζει χυδαία» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Έχω ανεβάσει το πρόσωπό του και μπορεί να μου κάνει μήνυση, αλλά δεν φοβάμαι γιατί τα έχει κάνει και σε άλλους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων η Μπάγια Αντωνοπούλου

«Δεν θέλω να εμφανιστούν στο μέλλον και άλλοι τέτοιοι βαρύμαγκες που τρομοκρατούν τον κόσμο» κατέληξε η δημοσιογράφος για την περιπέτεια που έζησε.

Διέταξε έρευνα το υπουργείο Μεταφορών

Για την καταγγελία της δημοσιογράφου τοποθετήθηκε το υπουργείο Μεταφορών, διατάζοντας να γίνει έρευνα από τον ΟΣΥ για τη συμπεριφορά του οδηγού του. 

 «Σε συνέχεια του περιστατικού εξύβρισης επιβατών από οδηγό, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 14/10/2024, σε αστικό λεωφορείο της Ο.ΣΥ, ζητήθηκε από τη Διοίκηση του Οργανισμού να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και τον πειθαρχικό έλεγχο του εμπλεκόμενου οδηγού, που ήδη δρομολογήθηκε από την Ο.ΣΥ. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα και δεν γίνονται ανεκτά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.