Μπάγερν: Το «ξανασκέφτεται» ο Τούχελ- Τι ζητάει για να παραμείνει

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Μπορεί οι οπαδοί της Βαυαρίας να ήταν έτοιμοι να... κουνήσουν μαντίλι στον Τόμας Τούχελ, όμως στα γραφεία της διοίκησης φαίνεται πως έχουν άλλη άποψη. Και αυτό γιατί φαίνεται πως το τηλέφωνο του Γερμανού ξαναχτύπησε και η κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές... ξανάνοιξε.

Ως γνωστόν, πριν μερικές εβδομάδες ο Τούχελ ετοιμαζόταν να περάσει την πόρτα της εξόδου, με τους Βαυαρούς μάλιστα να έχουν ετοιμάσει μια μακροσκελή λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Ωστόσο, τόσο η Bild όσο και ο γνωστός ιταλός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ανέτρεψαν τα εως τώρα γνωστά δεδομένα, αποκαλύπτοντας πως  την Τετάρτη υπήρξε ραντεβού των ανθρώπων της Μπάγερν με τον ατζέντη του Τούχελ, με τις δύο πλευρές να αναθερμαίνουν τις σχέσεις του και το σενάριο παραμονής του να ξαναπέφτει στο τραπέζι.

Από τα αντίστοιχα ρεπορτάζ προκύπτει μάλιστα πως οΤούχελ παραμένει πρόθυμος να μείνει στην Μπάγερν, παρά τις ταραχώδεις τελευταίες εβδομάδες και τη δημόσια κριτική από τον πρώην πρόεδρο των Βαυαρών, Ούλι Χένες.

Αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι και το γεγονός πως πλευρά του Τούχελ έχει πλέον απαιτήσεις, αφού ο προπονητής πλέον ζητάει συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια τουλάχιστον μέχρι το 2026, για να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να υπογράψει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.