Μούτας: «Η Τουρκία μπορεί να είναι η έκπληξη του Euro 2024»

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Ο Έλληνας προπονητής, Δημήτρης Μούτας, οποίος έχει γεννηθεί στη Γερμανία και έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων με τη φανέλα της Φράιμπουργκ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τα όσα έχουμε δει στο Euro 2024.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είμαι στη Στουτγάρδη και είμαι ουσιαστικά μέσα στην καρδιά του Euro, είναι το επίκεντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι Γερμανοί είναι ποδοσφαιρόφιλοι και πηγαίνουν στο γήπεδο. Υπάρχουν μάλιστα χώροι συγκεντρώσεων για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Για τους Γερμανούς ήταν ότι καλύτερο να παίξουν στην πρεμιέρα με τη Σκωτία, ήταν πολύ αδύναμοι οι Σκωτσέζοι. Το καλύτερο ματς της διοργάνωσης ήταν το Τουρκία-Γεωργία, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Η Ιταλία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της διοργάνωσης».

Τα 5 από τα 10 γήπεδα που φιλοξενούν το Euro 2024 είναι της Β Εθνικής Γερμανία: «Υπήρχε αγωνιστική που στη Β εθνική τα εισιτήρια ήταν περισσότερα από της Μπουντεσλίγκα. Έχουν ανακαινιστεί τα γήπεδα σχεδόν όλων των ομάδων, ενώ σημαντικό είναι ότι τα εισιτήρια είναι οικονομικά σε σχέση με την Αγγλία».

Τέλος, ποιες ομάδες μπορούν να κάνουν την έκπληξη, απάντησε: «Η Τουρκία μπορεί να είναι η έκπληξη, έχει καλό σύνολο, καλούς ποδοσφαιριστές. Και η Αυστρία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα κρυφό φαβορί, θα μπορούσε να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα με τη Γαλλία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.