Μωυσίδης: «Κουτσαβάκια όσοι χτυπούν ανθρώπους γιατί είναι διαφορετική ομάδα»

Metrosport Team04 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μωυσίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα περιστατικά βίας που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, ενώ όπως σημείωσε ο ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, η αστυνομία κάνει κανονικά τη δουλειά της, ωστόσο χρειάζονται πιο αυστηροί νόμοι.

Αρχικά ανέφερε: «Πρόκειται για μία παθογένεια από ηλίθιους, γελοίους και τραμπούκους που επιτίθενται σε ένα παιδί 17 χρονών και τον προπηλακίζουν, είδαμε τι έγινε με τον Άλκη, είδαμε τι έγινε στην επίθεση σε φίλους του Ηρακλή. Δεν γίνεται με αυτούς που πραγματοποιούν επιθέσεις απλά γιατί κάποιος είναι διαφορετική ομάδα».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Όταν ταυτοποιούνται τα άτομα από την αστυνομία, οδηγούνται στον εισαγγελέα και μετά κάνουν τα ίδια πράγματα, κάτι πρέπει να αλλάξει με τον νόμο. Πρόκειται για «κουτσαβάκια» που χτυπούν ανθρώπους επειδή το μόνο τους ''ελάττωμα'' είναι ότι υποστηρίζουν διαφορετική ομάδα. Οι παθογένειες αυτές ξεκινούν από την οικογένεια, το σχολείο, την κοινωνία και χρειάζεται συμμάζεμα, πρέπει να αλλάξουμε σαν άνθρωποι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.