Μωυσιάδης: «Αυτή τη φορά είμαι αισιόδοξος για το γηπεδικό»

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2024


Στις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Θεσσαλονίκης είναι να γίνουν τα έργα στο γήπεδο της Τριανδρίας. Ο προπονητής του Ιωάννη Παπάφη Γιώργος Μωυσιάδης για τα έργα που πρέπει να γίνουν από τον δήμο είπε: «Αυτή τη φορά είμαι αισιόδοξος. Εχει λάβει το μήνυμα η νέα δημοτική αρχή. Είναι και άνθρωποι του αθλητισμού πολλοί από αυτούς και θα σκύψουν στο πρόβλημα, άλλωστε η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. 

Αν δεν γίνει κάτι θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Δεν πάει άλλο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει κάτι.

Με το τέλος του Πρωταθλήματος θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την αλλαγή του τάπητα στην Τριανδρία, ώστε να προλάβουμε την επανέναρξη της νέας περιόδου. Από κει και πέρα πρέπει να αλλάξει και ο τάπητας του προπονητηρίου της Μαλακοπής όπου εξυπηρετεί πολλές ομάδες ανδρικές και ακαδημίες. Είναι επικίνδυνο για τραυματισμούς και όταν βρέχει γίνεται το μισό λίμνη και μαλώνουν οι ομάδες ποιος θα είναι από εδώ και ποιος από εκεί. Επίσης θα πρέπει να γίνει ακόμη ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων στον δήμο Θεσσαλονίκης. 

Εμείς ως Ιωάννης Παπάφης προτείναμε έξι επτά χώρους. Θα πρέπει να φύγουν οι μισές ομάδες από την Τριανδρία για να απελευθερωθεί και το γήπεδο αυτό. Ευτυχώς έγινε ο φωτισμός καθώς θα είχαμε πάλι αγώνες στις 9 το πρωί. Αυτή τη στιγμή εμείς έχουν στην Τριανδρία μια προπόνηση στις 10 το βράδυ, μια 10.30 το βράδυ και μια στο προπονητήριο της Μαλακοπής στις 8.30 το βράδυ. Τα λέω τα παιδιά δεν υπάρχουν ώρες και τους εξηγώ ότι στην πόλη έτσι είναι».

Ο Ιωάννης Παπάφης είναι στην πρώτη τετράδα του ομίλου του και ο προπονητής του Γιώργος Μωυσιάδης είπε: «Ημουν αντίθετος που σταμάτησαν τα πλέι οφ καθώς όλοι ήταν ενδιαφερόμενοι. Κάναμε δύο αναπάντεχες ισοπαλίες και μείναμε λίγο πίσω. 

Στόχος μας ήταν από την αρχή να οργανώσουμε την ομάδα και είναι σε δεύτερη μοίρα το θέμα της ανόδου. Εχουν ακαδημία με 40 παιδιά και είμαστε σε καλή θέση στο Πρωτάθλημα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά είχαμε πρόβλημα στο γκολ το οποίο θα λύσουμε με την προσθήκη των Τσεμεκίδη και Ιστίκογλου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.