Μουργκ: «Θα αργήσω να συνειδητοποιήσω τι πετύχαμε»

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Συνέντευξη στους Κώστα Πετρωτό, Γιώργο Καστάνη, Γιώργο Ζαϊρη

Ο Αυστριακός πανηγύρισε το πρώτο του Πρωτάθλημα και από τη στιγμή που θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα θέλει να ζήσει και άλλες παρόμοιες στιγμές. 

Ο Τόμας Μουργκ μιλώντας στo Metrosport.gr παραδέχθηκε πως θα αργήσει να συνειδητοποιήσει τι έχει πετύχει η ομάδα: «Αλήθεια, δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω τι έχουμε πετύχει. Είναι δύσκολο να το πιστέψω και ίσως χρειαστώ μια δυο μέρες για να ηρεμήσω και να καταλάβω τι πραγματικά πετύχαμε αυτή τη σεζόν. Δεν ξέρω αν θα έλεγα τρελό στην αρχή της σεζόν όποιον πίστευε πως θα πάρουμε το Πρωτάθλημα. Ξέρω όμως πως δώσαμε τη μάχη μας και το πιστεύαμε στην ομάδα. Προφανώς και υπήρχαν και άλλες ομάδες που παλέψανε για τον τίτλο αλλά στο τέλος νομίζω πως φάνηκε πως το αξίζαμε και για αυτό το κατακτήσαμε».

Για το πόσο μόχθησε η ομάδα για να φέρει το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη σημείωσε: «Αυτό το τρόπαιο είναι τα… πάντα για εμάς. Σημαίνει αυτό ακριβώς… τα πάντα γιατί ήταν μια τρελή σεζόν και πολύ σκληρή για εμάς από την αρχή της. Αλλά πιστεύω πως είμαστε αυτοί ως ομάδα, ως σύνολο, ως σωματείο που αξίζαμε να πάρουμε αυτό το Πρωτάθλημα»

Του ζητήθηκε να ξεχωρίσει την πιο δυνατή στιγμή που έζησε μετά το τέλος του αγώνα: «Απόλαυσα τα πάντα μετά το τέλος του αγώνα. Τα πάντα και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια και όλα αυτά που ζήσαμε με τον κόσμο μας. Ισως το μοναδικό που δεν μπόρεσα να απολαύσω ήταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα στον πάγκο και παρακολουθώντας τον αγώνα. Εκεί πραγματικά δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματα μου ήταν απίστευτα τα συναισθήματα να περιμένεις το τέλος του αγώνα και ήταν ψυχοφθόρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.