Μουργκ: «Να αποδείξουμε ότι έχουμε καλή επιθετική γραμμή, θέλουμε να πάμε μακριά στον θεσμό»

Γιώργος Ζαΐρης20 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο Τόμας Μουργκ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου στο Ελσίνκι της Φινλανδίας ενόψει του αυριανού αγώνα με την ομώνυμη ομάδα για την πρεμιέρα του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Αυστριακός τόνισε πως δεν προβληματίζεται από τον τεχνητό χλοοτάπητα του γηπέδου ούτε από την ετοιμότητα της Ελσίνκι, ενώ σημείωσε πως το σημαντικό είναι να ξεκινήσει ο Δικέφαλος με τη νίκη στον όμιλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν τον επηρεάζει ο τεχνητός χλοοτάπητας και πως το γεγονός πως η Ελσίνκι έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια: «Δε νομίζω πως είναι πρόβλημα, είμαστε ομάδα με την κατοχή της μπάλας, θα μας βολέψει και εμάς, ίσως έχουν ένα πλεονέκτημα, αλλά έχουμε και εμείς παίξει επίσημα παιχνίδια και δεν μας προβληματίζει».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, αν και δεν ήμασταν καλοί στα δύο τελευταία παιχνίδια όμως θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Θέλουμε να δείξουμε στο αυριανό παιχνίδι πως μπορούμε να κερδίσουμε και με αυτόν τον στόχο θα μπούμε».

Για το αν σκέφτονται εντός ομάδας για την πορεία πριν δύο χρόνια στην Ευρώπη: «Φυσικά και το σκεφτόμαστε, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, δουλέψαμε πολύ, περάσαμε μια σειρά έξι αγώνων για να βρεθούμε στους ομίλους, το πρώτο βήμα είναι το αυριανό παιχνίδι, να ξεκινήσουμε με μία νίκη, να περάσουμε τον όμιλο και μετά να δούμε που θα φτάσουμε».

Για το γεγονός πως η Ελσίνκι πιστεύει πως η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή: «Ακούγεται καλό, παρόλα αυτά δεν σκοράραμε στο τελευταία δύο παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω για να το αποδείξουμε αυτό».

Για το γεγονός πως πέρυσι δεν έπαιξε πολύ, φέτος έχει περισσότερα λεπτά και άλλο ρόλο: «Νιώθω καλά, δεν έχω χάσει ούτε μια προπόνηση και πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής. Είναι ωραίο συναίσθημα, νομίζω πως δεν αν και κερδίσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, έχουμε ξεκινήσει καλά και είναι σημαντικό να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.