Μουργκ: «Κυρίαρχοι με τον Ολυμπιακό, βγάλαμε αντίδραση, ώθηση στην Τούμπα»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2023

Συνέντευξη στους Γιώργο Ζαΐρη και Γιώργο Καστάνη

Την καλύτερη σεζόν του με τον ΠΑΟΚ διανύει ο Τόμας Μουργκ. Ο Αυστριακός μέσος ήταν εξαιρετικός στον τακτικό τομέα στο προχθεσινό ντέρμπι. Με την καθοδήγηση του Λουτσέσκου έχει μεταμορφωθεί.

Ο Μουργκ παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη Metrosport και στο Metrosport.gr. Και στις δηλώσεις του, για τον θρίαμβο του Δικεφάλου είπε τα εξής:

«Αξίζαμε αυτή την νίκη. Παλέψαμε από το πρώτο λεπτό, κάναμε ένα καλό ματς. Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι για αυτό το τρίποντο σε ένα σημαντικό παιχνίδι, αναμφίβολα είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς».

- Σας είπε κάτι πιο συγκεκριμένο ο Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ;

«Ότι μας είπε ο προπονητής μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα μείνει... εκεί που πρέπει να μείνει. Όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι είχαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δείξαμε μια αντίδραση, διότι με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν ήμασταν καλοί. Έπρεπε να δείξουμε αντίδραση και χαρακτήρα στο γήπεδο και το κάναμε».

- Πως είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά το πρώτο κομμάτι της σεζόν και μετά την νίκη στο ντέρμπι;

«Είναι εξαιρετικό. Τα πάμε πολύ καλά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Με την ΑΕΚ κάναμε ένα κακό παιχνίδι και χάσαμε. Αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε. Είναι φυσιολογικό να χάνεις, όμως όχι όπως χάσαμε. Δείξαμε αντίδραση και αυτό θέλαμε. Γενικά, πάμε πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

*Με τους απεσταλμένους του ομίλου Metromedia Γιώργο Καστάνη και Γιώργο Ζαΐρη

- Αυτή η νίκη δίνει την ευχέρεια στον ΠΑΟΚ να στείλει το μήνυμα ότι θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα;

«Αν με ρωτούσατε κάτι τέτοιο την περασμένη Δευτέρα, δεν θα μπορούσα να απαντήσω και νομίζω ότι δεν θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση. Θα το πω ξανά ότι το σημαντικό για εμάς ήταν να βγάλουμε αντίδραση και εγωισμό στον αγωνιστικό χώρο. Με την ΑΕΚ δεν κάναμε ένα καλό ματς, με τον Ολυμπιακό όμως ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο και πήραμε μια σημαντική νίκη. Ο στόχος μας ήταν να βγάλουμε χαρακτήρα και είμαστε χαρούμενοι με αυτή την νίκη. Γιατί την θέλαμε πάρα πολύ από το πρώτο λεπτό».

- Αυτή είναι η καλύτερη σου σεζόν στην τριετία σου στον ΠΑΟΚ;

«Έκανα καλή προετοιμασία, δεν έχω χάσει ούτε μια προπόνηση μέχρι τώρα, είμαι υγιής και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Ο προπονητής μου έδωσε ευκαιρίες για να παίξω, το εκμεταλλεύτηκα και πάει καλά μέχρι στιγμής η σεζόν. Τόσο για μένα όσο και για την ομάδα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

- Κάνατε κάποια συζήτηση για το μέλλον σου στον ΠΑΟΚ;

«Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας για ένα νέο συμβόλαιο. Η περσινή σεζόν δεν ήταν εύκολη για εμένα. Φέτος απολαμβάνω την κάθε προπόνηση και την κάθε μου συμμετοχή».

- Ποιο είναι το μήνυμα για το παιχνίδι με την Αμπερντίν;

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την στήριξη του κόσμου σε κάθε ματς. Πάντα στην Τούμπα δημιουργείται μια φανταστική ατμόσφαιρα που μας δίνει ώθηση. Στον όμιλο μέχρι στιγμής έχουμε κάνει το 3/3 και θέλουμε μια ακόμα νίκη μαζί με μια καλή εμφάνιση για να πλησιάσουμε στην πρόκριση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.