Μουντομπάσκετ 2023-Γκομπέρ: «Ήμουν ανύπαρκτος»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2023

Σκληρή αυτοκριτική από τους παίκτες της Γαλλίας μετά τη συντριβή από τον Καναδά στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ καθώς μετά τον Εβάν Φουρνιέ ακολούθησε και ο Ρούντι Γκομπέρ.

Ο σέντερ των «τρικολόρ» ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής στη μικτή ζώνη και στις δηλώσεις του και αφού παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Καναδά τόνισε ότι ο ίδιος ήταν ανύπαρκτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκομπέρ:

«Ο Καναδάς ήταν ανώτερος από εμάς σε κάθε επίπεδο. Αλλά για μένα, ξεκινά από την κατάσταση του μυαλού. Περάσαμε το χρόνο μας παραπονούμενοι. Με αυτή τη νοοτροπία δεν πρόκειται να πάμε πολύ μακριά. Τελικά, ίσως αυτό χρειαζόμασταν. Είναι μεγάλη ήττα, πρέπει να τη χωνέψεις.

Δεν έχουμε χρόνο να κλάψουμε ή να δείξουμε με το δάχτυλο. Όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα ατομικά. Εγώ προσωπικά ήμουν ανύπαρκτος. Μπορεί να είμαι λίγο σκληρός με τον εαυτό μου να το πω αυτό, αλλά ξέρω ότι δεν επηρέασα το παιχνίδι όπως θα έπρεπε. Ξέρουμε ότι ο αγώνας της Κυριακής με τη Λετονία θα είναι κρίσιμος.

Γνωρίζουμε ότι η πλάτη μας είναι στον τοίχο. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε νοοτροπία και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Δεν αμφιβάλλουμε ούτε στιγμή ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα μπάσκετ αλλά πρέπει να είμαστε πιο σκληροί. Σε αυτό εστιάζουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.