Μουντιάλ 2022: Εμπειρία ζωής για 24 εργάτες που αντιμετώπισαν σε αγώνα θρύλους του ποδοσφαίρου

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2022

Εμπειρία ζωής είχαν την τύχη να βιώσουν 24 εργάτες που δούλεψαν στα εργοτάξια του Κατάρ για να υλοποιηθεί το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, καθώς έπαιξαν ποδόσφαιρο με παλαίμαχους θρύλους ενώ τον ρόλο του διαιτητή είχε ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Χωρίς δράση στο Μουντιάλ τα τελευταία 24ωρα και η FIFA άρπαξε την ευκαιρία να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε 24 εργάτες που εργάζονται στο Κατάρ για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς αναμετρήθηκαν με 24 θρύλους του ποδοσφαίρου και της FIFA.

Οι εργαζόμενοι είχαν συμμετοχή σε έργα που αφορούσαν τα οκτώ υπερσύγχρονα στάδια και τους 42 χώρους προπόνησης και επιλέχθηκαν με βάση το πάθος τους για το ποδόσφαιρο, τη συμμετοχή τους στα κοινοτικά προγράμματα ποδοσφαίρου και την προηγούμενη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Εργαζομένων – ένα ετήσιο τουρνουά που διοργανώνεται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κατάρ για όλους όσους εργάζονται στη χώρα.

Από την μεριά των θρύλων του ποδοσφαίρου μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι Μάρκο Ματεράτσι, Ρομπέρτο Κάρλος, Καφού, Γιούρι Τζορκάεφ, Κλάαρενς Ζέεντορφ και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο μισάωρα και διαιτητής ήταν ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο Τζον Τέρι δήλωσε μετά το ματς: "Είναι μια υπέροχη ιδέα από τη FIFA να ανταποδώσει μερικούς από τους εργαζόμενους που έχουν κάνει τόση σκληρή δουλειά σε αυτά τα φανταστικά γήπεδα. Το να ανοίξει τα γήπεδα και να το δουν δωρεάν, ήταν επίσης φανταστικό. Ήταν θαυμάσιο που ήρθαν και έπαιξαν μαζί μας, αλλά και για εμάς που τους συναντήσαμε. Σαν πρώην ποδοσφαιριστές είναι πάντα ωραίο να ζούμε τέτοιες στιγμές".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.