Μουντιάλ 2022: Ακυρώνονται πτήσεις με φίλους του Μαρόκο προς το Κατάρ

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2022

Η εθνική αεροπορική εταιρεία του Μαρόκου προχώρησε σε ανακοίνωση ότι πρόκειται να ακυρώσει όλες τις πτήσεις που είχε προγραμματισμένες για σήμερα (14/12), προκειμένου να μεταφέρει φιλάθλους στη Ντόχα για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Γαλλία, επικαλούμενη, όπως ανέφερε, σχετική απόφαση από τις Αρχές του Κατάρ.


«Μετά τους τελευταίους περιορισμούς που επιβλήθηκαν από τις Αρχές του Κατάρ, η Royal Air Maroc (RAM) λυπάται που ενημερώνει τους πελάτες για την ακύρωση των πτήσεων που εκτελούνται από την Qatar Airways», ανέφερε η αεροπορική σε δήλωση που εστάλη μέσω email. 

Η Royal Air Maroc είχε κάνει δήλωση ότι θα πραγματοποιούσε 30 επιπλέον πτήσεις για να βοηθήσει τους φίλους του Μαρόκο να φτάσουν στο Κατάρ για τον ημιτελικό αγώνα της Τετάρτης το βράδυ με τη Γαλλία. Την Τρίτη πηγή σε ταξιδιωτικό γραφείο της RAM ανέφερε ότι είχαν προγραμματιστεί μόνο 14 πτήσεις.

Η ακύρωση των μισών προγραμματισμένων -για σήμερα- πτήσεων, σημαίνει ότι η RAM μπόρεσε να πραγματοποιήσει μόνο τις επτά πτήσεις, αφήνοντας οπαδούς που είχαν ήδη εισιτήρια για το γήπεδο αλλά και κλεισμένη διαμονή χωρίς τρόπο να φτάσουν στη Ντόχα.

Η RAM ζήτησε συγνώμη από τους πελάτες της αλλά και τους ενημέρωσε ότι θα τους επιστραφούν τα χρήματα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.