Μούντας: «Τα καλύτερα παιδικά Πρωταθλήματα»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την διοργάνωση των πρώτων παιδικών Πρωταθλημάτων στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο προπονητής των Κανονονιέρηδων Φώτης Μούντας για την συμπλήρωση 40 ετών είπε: «Ημουν από τους πρώτους που έπαιξαν το 1985 με τον Ελευθεριακό. Οι άνθρωποι που ήταν πρωτοπόροι, ουσιαστικά ανέδειξαν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Γυρνώντας όλους τους νομούς μπορώ να πω για την πολύ καλή οργάνωση που υπάρχει εδώ, για τα ταλέντα αλλά και ακόμη και σε γήπεδα παρά τα όσα λέμε, υπερτερούμε. Οι Γιώργος Λυσσαρίδης και Διονύσης Ψωμιάδης έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να γίνει η Θεσσαλονίκη η νούμερο ένα περιοχή που βγάζει ταλέντα και διοργανώνει πρωταθλήματα. Δεν υπάρχει καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της ΕΠΣΜ. 

Κάτι που θα έπρεπε να γίνει είναι να μεγαλώσει το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στη Μίκρα και να γίνει ένα δεύτερο αθλητικό κέντρο δυτικά. Θα προτιμούσα μέχρι να βρεθούν γήπεδα να μην παίζουν ομάδες από άλλους νομούς.

Θα μπορούσε ακόμη γίνει εκτός από Κ14 και Κ16 και μικτή Κ17 ή Κ18 ώστε να βοηθηθούν όλα τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο αλλά και να κατέβαινε αυτή η ομάδα στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.