Η ανακοίνωση της Motor Oil για τη φωτιά στα διυλιστήρια: Τρεις τραυματίες

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Στο χώρο που βρίσκονται τα παλιά διυλιστήρια της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους έχει ξεσπάσει η φωτιά που έχει κινητοποιήσει την Πυροσβεστική το απόγευμα της Τρίτης (17/09/2024).

Όπως αναφέρει το korinthostv από τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στις εγκαταστάσεις της Motor Oil δεν απειλούνται έμφορτες δεξαμενές ενώ καίγεται μαζούτ σε σωληνώσεις, με τον μαύρο καπνό να έχει υποχωρήσει αισθητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε δεξαμενή (διαδικασία shut down), κατά την οποίο πραγματοποιείται καθαρισμός από τεχνίτες που εισέρχονται μέσα σε αυτή.

Στα διυλιστήρια έχουν σπεύσει δυο ασθενοφόρα ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται τα νοσοκομεία Θριάσιο και Κορίνθου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Motor Oil, από τη φωτιά τραυματίστηκαν τρεις εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Η ανακοίνωση της Motor Oil:

Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου στο χώρο των μονάδων διύλισης του νοτίου διυλιστηρίου των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους εκδηλώθηκε σοβαρής έκτασης πυρκαγιά από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες. Η κατάσταση είναι σε ύφεση.

 Από την πυρκαγιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά στα άνω άκρα 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου και λαμβάνουν όλη την αναγκαία φροντίδα. Από την αρχή του συμβάντος είμαστε σε αγαστή και συνεχή συνεργασία με τις αρχές. 

Ευχαριστούμε το Πυροσβεστικό Σώμα και τους ανθρώπους του, αλλά και τους ανθρώπους μας στο διυλιστήριο για τη συνεργασία τους από την πρώτη στιγμή.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.