Μόρθανος: «Το βήμα παραπάνω φέτος, να ξεπεράσουμε κάθε πρόκληση»

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Οκτωβρίου 2024

Την ξέφρενη πορεία του συνεχίζει ο Ηρακλής Θερμαϊκού στο Πρωτάθλημα της EUROLAMP Α1 της ΕΠΣΜ. Οι «κυανόλευκοι» επιβλήθηκαν 3-0 της Νίκης Ευκαρπίας και διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση και στο -3 από την κορυφή, μετά από επτά αγωνιστικές.

Ένας από τους διακριθέντες του χθεσινού παιχνιδιού και σκόρερ του δεύτερου τέρματος ήταν ο Αντώνης Μόρθανος. Πρόκειται για τον 19χρονο εξτρέμ, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο φετινό Πρωτάθλημα και στις δηλώσεις που έκανε στο metrosport.gr μίλησε για τους στόχους της ομάδας και τις δικές του φιλοδοξίες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ηρακλή Θερμαϊκού. Είναι μεγάλη χαρά να αγωνίζομαι σε μία ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο που με εμπιστεύτηκαν να ενταχθώ στο δυναμικό του συλλόγου.

Οι στόχοι είναι υψηλοί τη φετινή σεζόν και θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Εγώ από την πλευρά μου θα δίνω το 100% σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα μου. Ενωμένοι όλοι μαζί και μέσα από την σκληρή δουλειά να ξεπεράσουμε κάθε πρόκληση και να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί από το ξεκίνημα της περιόδου».

Πηγή φωτογραφίας: iraklisthermaikoufc.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.