Μόντσου: «Μεγάλος ο κόσμος του Άρη-Έμεινα έκπληκτος»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2024

Ο Μόντσου Ροντρίγκεθ στο περιθώριο των δηλώσεών του στην κάμερα της NOVA για το εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα AKTOR στάθηκε στην δυναμική παρουσία των φιλάθλων των «κιτρίνων» στις Σέρρες. Παράλληλα, ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Πώς αισθάνεσαι που βρίσκεται στον Άρη: “Με υποδέχτηκαν πολύ καλά όλοι στην ομάδα! Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να κάνω μεγάλα πράγματα με την ομάδα”.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που επέλεξες για να έρθεις στην Ελλάδα: “Κατ’ αρχάς, για το πρότζεκτ της ομάδας. Ταιριάζει στα δικά μου σχέδια. Και γιατί θέλω να έχω επιτυχίες με τον Άρη, που είναι μια ιστορική ομάδα. Δεν είχα καμία αμφιβολία να αποφασίσω να έρθω”.

Για το πόσο σημαντικό ήταν ότι συνάντησε στην ομάδα πολλούς συμπατριώτες του: “Με βοήθησε πολύ αυτό το γεγονός. Είναι και ο Κίκε Σαβέριο εδώ, που είναι φίλος μου, από τον καιρό που ήμασταν μαζί στην Μπαρτσελόνα”.

Αναφορικά με την πρώτη επαφή που είχε με τους οπαδούς του Άρη στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό: “Έμεινα έκπληκτος, γιατί διαπίστωσα ότι είναι μεγάλος ο κόσμος του Άρη! Το γεγονός ότι βοηθούν την ομάδα ακόμη κι όταν παίζουμε εκτός έδρας, είναι πάρα πολύ σημαντικό”.

Για το επίπεδο της ομάδας: “Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, έχουμε πολύ καλό προπονητή. Δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους που έχουμε βάλει”.

Για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα: “Πήραμε τέσσερις βαθμούς, τους οποίους πρέπει να τους κεφαλοποιήσουμε. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον Αστέρα Τρίπολης, για να πάμε με επτά βαθμούς στο διάστημα της διακοπής”.

Για τον Αστέρα AKTOR: “Γνωρίζω ότι και στον Αστέρα υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές. Επίσης, είδα το παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο νίκησε εκτός έδρας 0-1. Είναι μια καλή ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για την αγωνιστική προσέγγιση που πρέπει να έχει ο Άρης: “Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι μπορούμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο. Αν τα κάνουμε αυτά, είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το γεγονός ότι θα δώσουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι χωρίς την παρουσία του κόσμου τους: “Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα μας. Χωρίς αυτούς, κατανοούμε ότι πρέπει να μπούμε 100% συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO με τις δηλώσεις του Ισπανού μέσου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.