Μοντόγια: «Θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή του ΠΑΟΚ, θα δώσουμε το 100%»

Metrosport Team19 Μαΐου 2024

Ο Μάρτιν Μοντόγια ενόψει του ντέρμπι Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ (20:00, Live Metropolis 95.5 - Metrosport.gr) μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε τη θέληση που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, σε ένα ντέρμπι με ιδιαιτερότητες.

Αναλυτικά όσα είπε«Θα είναι από τα πιο δύσκολα ντέρμπι που θα δώσουμε φέτος, είναι σημαντικό ότι γίνεται στο γήπεδο μας και θα έχουμε μαζί μας τον κόσμο. Θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο και θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τη ζωή του ΠΑΟΚ, θέλουμε 100% τη νίκη, επειδή διεκδικούν τον τίτλο.

Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Το χαρακτηριστικό που έχει το σημερινό παιχνίδι είναι η ιδιαιτερότητα ότι εμείς πρέπει να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι πριν τελικό Κυπέλλου και ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει μέσα στο γήπεδό μας για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο γιατί εμείς θα δώσουμε το 100%.»

Στην ερώτηση αν είναι καλό που ο Άρης δίνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι πριν το τελικό Κυπέλλου, είπε: «Δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι, δηλαδή να έρχεται ο αιώνιος αντίπαλος και να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ωστόσο για εμάς είναι θετικό το γεγονός ότι εμείς θα μπούμε στη διαδικασία της διεκδίκησης και θα δώσουμε το 100% απέναντι στον ΠΑΟΚ, ώστε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό, που είναι το πιο σημαντικό».

Στην ερώτηση αν θα παίξει σημαντικό ρόλο ότι οι δύο ομάδες προέρχονται από καλά αποτελέσματα, απάντησε: «Είναι σημαντικό ότι και οι δύο ερχόμαστε από καλά παιχνίδια, αλλά τα ντέρμπι είναι διαφορετικά, μπορεί να προέρχεσαι από καλά παιχνίδια και να χάσεις. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη δύναμη και στην καρδιά.

Είμαστε δύο πολυ καλές ομάδες, ωστόσο ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ποιος θέλει πιο πολύ το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.